Servicii

Am construit cu atentie o echipa de top cu care ne putem mandri aici la BD . Deoarece alegem doar persoane cu abilitati care sa completeze si sa consolideze pe cele ale membrilor echipei noastre existente, clientii nostri stiu ca proiectele lor se afla in mainile expertilor.

Orice firma are nevoie de un site de calitate, de aceea, noi va punem la dispozitie posibilitatea de a va crea site-ul pe care il veti dori. Veti constata ca un astfel de site va fi pe placul vostru si veti vedea ca il veti aprecia extrem de mult. Toate site-urile pe care le vom realiza vor fi unice si inedite, de aceea veti avea de castigat daca veti opta pentru un astfel de serviciu de o calitate cat mai buna.

Va vom pune la dispozitie posibilitatea de a va crea brand-ul pe care il doriti. In acelasi timp, daca va doriti sa va creati un magazin pe palcul vostru, este bine de stiut ca va vom oferi aceatsa posibilitate, magazinul pe care il vom crea fiind ideal pentru afacerea voastra . Un alt lucru pe care il vom pune la dispozitia voastra este un site dre prezentare, daca veti dori acest lucru si ne vom ocupa si de design-ul grafic.

Creare Magazin Online

Orice magazin online trebuie sa fie orientat catre conversie, de aceea este important ca el sa fie realizat cat mai bine. Va punem astfel la dispozitie un serviciu de o calitate foarte buna de realizare a unui magazin online. Pentru a va realiza magazinul, tinem cont de toate aspectele si functiile pe care le ofera un site e-commerce, astfel incat sa anticipam lucrurile pe care le va face clientul pe site-ul vostru. Functionalitatile personalizate, dar si modul de administrare al acestui magazin vor fi implementate si usor de inteles, de aceea veti putea sa va realizati magazinul pe care il dooriti, intr-un timp scurt.
In crearea magazinului online, vor fi luate in considerare mai multe criterii, astfel incat sa se stabileasca mereu cu exactitate toate detaliile pe care le doriti despre magazinul vostru. Expertii vor face o analiza in ceea ce priveste magazinul vostru si vor stabili alaturi de voi care sunt obiectivele pe care doriti sa le atingeti cu magazinul vostru. In fucntie de aceeste obiective, ei vor stabili strategia cea mai potrivita pentru voi.

Creare Site de Prezentare

Orice firma are nevoie in ziua de azi de un site de prezentare de cea mai buna calitate. Un astfel de site va reusi sa iasa usor in evidenta, el fiind pe placul vizitatorilor. Daca aveti o afacere, este important sa detineti un astfel de site de prezentare. Acesta va fi usor administrabil pentru ca fiecare site va dispune de un panou de administrare pentru o managerie rapida. De asemenea, un site va avea si o eficienta sporita a paginilor, a imaginilor, precum si a celorlalte informatii afisate.
Un alt punct important al unui site de prezentare, este ca design-ul sau va fi unul responsive. Vizitatorii vor reusi sa-l parcurga mult mai rapid si vor gasi ceea ce-i intereseaza. Din punctul de vedere SEO, acesta va fi un alt serviciu de care site-u lvostru va avea nevoie. Orice site va fi indexat optim in Google, el avand un cod sursa curat, dar si o incercare excelenta.

Design grafic

Site-ul vostru are nevoie de un design de calitate, astfel incat clientii vostri sa fie multumiti. Un design grafic cat mai bine facut va va permite site-ului vostru sa iasa mai usor in evidenta. Site-ul vostru va fi mult mai accesibil, acesta lasandu-va sa faceti o prima impresie impoortanta. Un design grafic de slaba calitate nu va va ajuta, iar daca ati incercat sa va realizati propriul vostru design grafic, dar ati fost dezamagiti de rezultate, atunci este o idee buna sa apelati la serviciile noastre. Agentia noastra va va ajuta cu tot ceea ce inseamna design grafic, de la logo-uri, pana la aspectul general al site-ului.