Creare Magazin Online

Va oferim solutii la cheie ! De la gazduire la implmentarea procesatorului de plata !

Echipa noastra de designeri cu experienta va sta la dispozitie, indiferent daca vindeti biciclete de 13.000$ sau o vopsea de 45$. Expertii nostri va vor oferi toate informatiile pe care doriti sa le aflati si isi vor pune la dispozitie experienta lor pentru a dezvolta strategii care sa va ajute in atingerea tuturor obiectivelor. Experienta pe care expertii vi-o vor pune la dispozitie va va ajuta sa creati niste site-uri excelente pentru voi si le veti indragi foarte mult.

Firma noastra este o agentie de marketing digital, ea avand o strategie bazata pe cercetare, aceasta strategie ducand la rezultatele pe care orice client le doreste. Nu dorim sa colaboram cu branduri cu nume mari, ci sa lucram cu persoane care isi doresc sa se bucure de o experienta digitala perfecta si sa le ofere clientilor standardele pe care ei le vor. In ceea ce priveste site-urile de comert, acestea trebuie sa arate cat mai bine pentru ca un design ciudat nu va inspira publicul sa achizitioneze produse. Daca site-ul nu va arata si functiona bine, exista riscul ca sa pierdeti rabdarea publicului. 

In ceea ce priveste procesul de webdesign, acesta incepe cu cercetarea si strategia. Se asigura astfel ca se stie cine este publicul si ce il face pe public sa fie incantat de placerea cumparaturilor. Site-ul trebuie proiectat in asemnea fel incat sa ghideze clientul pana la checkout. 


Woo Commerce este utilizat pentru a construi magazinele online, datorita integrarii sale facilitate de catre WordPress. De asemenea, Woo Commerce are si o interfata usor de utilizat.

Baietii de la BrasovDesign mi-au creat un magazin online foarte atragator si unci . Am verificat atent aproape toti competitorii din zona si acest site este cu multe peste ei .

Ei se ocupa si de parte cu integrarea de calculator de transport si de procesatorul de plata .

Sunt foarte multumit si recomand cu mare caldura !

Gabi.

"
NU POT SA CRED!!! Un site care se misca ara bine si arata super tare. Deci site-ul se incarca in 2 secunde si are sute de poze si produse .
Ce imi place la BD.ro :
-Atentia la detali -Raport calitate/pret -Seriozitate
Si multe altele !

Alex.

Procesul de realizare a proiectului

Echipa noastra  nu se ocupa doar de construirea site-ului web, ea dorind sa aduca valoare proiectului. Veti reusi astfel sa ajungeti mult mai usor la un numar mai mare de persoane, iar clientii vostri vor aprecia mult serviciul pe care il puneti la dispozitia lor. Iata care sunt pasii pe care ii avem in vedere atunci cand realizam un proiect:

Initierea proiectului

 • Va vom ajuta in identificarea valorilor KPI
 • Vom analiza sitemap-ul dvs. si vom gasi modalitati de a-l optimiza
 • Veti primi o propunere de proiect cu costuri totale, dar si cu termene stabilite

Strategia folosita

 • Vom intelege toate aspectele legate de publicul tinta, concurentii vostri, dar si obiectivele proiectului
 • Veti primi un model vizual al proiectului
 • Veti mai primi si documentul cu specificatiile proiectului pentru a cunoaste toate indicatiile cu privire la proiectul vostru
 • Firma de web design Brasov va va face si recomandari in ceea ce priveste optimizarea ratei de conversie.

Proiectarea site-ului

 • Va vom proiecta interfata voastra si va vom asigua ca aceasta este complet orietata catre client
 • Vom testa si implicarea utilizatorilor

Dezvoltarea proiectului

 • In faza de dezvoltare a procesului de creare magazin online, punem la punct tot ceea ce inseamna specificatiile de proiect
 • Vom face demo-uri, dar si recenzii de produse in fiecare saptamana
 • Veti primi o recenzie rapida, dar si o retrospectiva
 • Vom integra toate sistemele pe care le aveti, inclusiv cele de contabilitate

Asigurarea calitatii

 • In procesul de creare magazin online, vom testa toate lucrurile site-ului
 • Vom efectua si testele de integrare
 • Veti primi si rapoarte intermediare de testare
 • In cele din urma, echipa noastra se va ocupa de examinarea codului, dar si de revizuirea designului

Intretinere si optimizare

 • Actualizarile CMS vor fi finalizate
 • Veti primi asistenta in permanenta
 • Va vom ajuta sa implementati orice strategie va doriti si sa optimizati magazinul

Platforme cu care lucram

Firma noastra se ocupa atat de serviciile pe care le-am prezentat, cat si de alte servicii de design la fel de utile, aceste servicii oferindu-va o calitate pe care o doriti. Va punem la dispozitie servicii de calitate, astfel incat afacerea voastra sa aiba de castigat si sa o apreciati mult. Veti constata ca veti avea de castigat daca va veti orienta catre ceea ce va vom oferi.

Shopify

Exista certitudinea ca in procesul de realizare magazin online sa va punem la dispozitie un serviciu de o calitate cat mai buna, serviciu pe care il veti considera a fi unul extrem de util. Shopify este folosit in momentul de fata de o baza foarte mare de utilizatori, platforma fiind una extrem e usor de folosit si fiind in acelasi timp utila pentru persoanele care doresc sa vanda diverse lucruri on line. O astfel de platforma este alegerea spre care se orienteaza un numar mare de persoane, astfel incat sa-si poata vande mult mai usor produsele. Platforma pune la dispozitie platile online, fara nici un fel de intermediari.

Magneto

Magneto este si el o optiune pentru persoanele care doresc sa opteze pentru un serviciu de creare magazin online. Veti putea in acest fel sa va bucurati de un serviciu cat mai bun, iar magazinul vostru va putea produce un numar din ce in ce mai mare de vanzari. Aceasta platforma este utilizata de un numar ridicat de magazine online, ea caracterizandu-se prin usurinta utilizarii si pentru faptul ca vizitatorii se transforma cu usurinta in potentiali clienti. Nu veti avea dificultati in a vinde folosindu-va de Magneto si veti vedea ca va veti putea bucura de un numar mai mare de clienti pe care ii veti indragi.

WooCommerce

WooCommerce este o alta solutie pe care o puteti avea in vedere, ea fiind una flexibila si open-source, fiind construita chiar pe WordPress. Puteti incepe astfel cat mai rapid sa va consturiti exact magazinul pe care il doriti. WooCommerce va ofera posibilitatea de a construi un magazin chiar pe un site deja existent. Modulul WooCommerce poate fi lansat cu usurinta pe un site WordPress deja existent, iar acest modul va va permite sa va construiti un magazin in cel mai scurt timp. Veti putea alege un design care sa se potriveasca afacerii voastre, iar magazinul va putea fi imbunatatit cu extensii gratuite.

Integrare plugins

Payment Gateways

In ceea ce priveste platile, acestea vor putea facute online, folosind cardul sau alte metode de plata pe care clientul doreste sa le foloseasca. Puteti sa va stabiliti metodele de plata in functie de preferintele voastre si ale clientilor vostri, astfel incat ei sa fie multumiti de metodele pe care le vor avea la dispozitie.

 

Gestiune fiscala

Veti avea nevoie si de un astfel de plugin, astfel incat magazinul vostru sa functioneze din punct de vedere legal. Tinand cont de un astfel de plugin, nu veti avea nici o problema in ceea ce priveste functionarea magazinului pe care il detineti si va veti bucura de un magazin care functioneaza excelent si atrage un numa din ce in ce mai mare de clienti.

Inventariere si tracking

Este necesar ca clientul sa stie daca mai aveti sau nu pe stoc un anumit produs, de aceea trebuie sa dispuneti de un plugin care sa-i spuna clientului daca acel produs este sau nu disponibil. In acelasi timp, va trebuie si un plugin care ii poate arata clientului cat dureaza pana cand un anumit produs va ajunge la el.

Variatii Produse

Va va mai trebui la site si un plugin care sa le spuna clientilor ca exista mai multe varietati ale unui singur produs. Un astfel de plugin este util pentru persoanele care doresc sa prezinte aceste varietati. El este o alegere buna, in special, de exemplu daca este vorba despre un magazin de haine, de unde oamenii pot opta pentru mai multe varietati dintre care sa aleaga.

Preturi dinamice

Clientul trebuie sa stie cat costa un anumit produs, iar un astfel de plugin va fi foarte util din acest punct de vedere. Clientul isi va face astfel rapid o parere cu privire la pretul unui produs si se va decide daca doreste sau nu sa achizitioneze acest produs. El se va bucura astfel de un produs de calitate si va sti care este pretul acestuia.

Calculator cost transport

Nu in ultimul rand, un plugin pentru tracking este necesar pentru ca clientul sa stie in permanenta unde se afla produsul sau. Acesta va sti si momentul cand un anumit produs va ajunge la el, de aceea este necesra sa va orientati catre un astfel de plugin foarte util pentru client.  

FAQ

Un site trebuie actualizat si verificat periodic pentru a fi adaptat ceritelelor clientilor. Modificarile in mediul online sunt rapide si pentru a putea tine pasul ai nevoie de servicii de mentenanta si administrare site web.

Fie ca este vorba de realizarea unui site de prezentare, al unui catalog de produse sau chiar un magazin online, va oferim cele mai eficiente solutii pentru afacerea dumneavoastra. Realizarea site-ului pe o platforma web implica anumite cunostinte din punct de vedere tehnic cat si functional al noului proiect.

Optimizarea SEO pentru un site web nu are limita, trebuie facuta luna de luna si sa fie conforma cu tendintele si specificatiile Google. Campaniile Seo sunt menite a spori vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare pe cuvintele cheie importante pe care le propune clientul. Site-ul dumneavoastra nu poate atinge rezultate fara a acorda atentie la regulile si tehnicile de optimizare Seo a site-urilor pentru motoarele de cautare in speta Google.

Realizarea unui magazin online in principiu costa aproximativ 750 EURO. Totusi costurile se aplica atunci cand magazinul trebuie configurat pentru a putea vinde. Un bun profesionist, care stie functionalitatea unui magazin online, poate duce la bun sfarsit cu succes operatiunea de configurare. Preturile sunt pe masura efortului programatorului de a configura magazinul dumneavoastra. In cazul in care magazinul are foarte multe produse de comercializat, iar la randul lor ele au atribute specifice care trebuie legate de produs, pretul poate suferi modificari.