Inainte de realizarea unui site de prezentare, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site-ului. Daca inca nu ai un brief, vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele care doresti sa le atingi cu noul website.

Obiectivele site-ului

Marketing

  • Genereze oportunități de afaceri
  • Realizeze vânzări de produse sau servicii
  • Sporească notorietatea unui brand
  • Genereze oportunități de afaceri

Operationale

  • Automatizeze procese de business
  • Sa reduca costuri operationale
  • Sa ofere o solutie pentru o problema
  • Genereze oportunitati de afaceri

Strategia de continut si arhitectura informatiilor fac diferenta dintre un site de prezentare productiv si unul neproductiv. In procesul de creare al textului pentru website, iti vom pune intrebari utile, vom cauta raspunsuri, vom scrie povestea afacerii tale si vom pune bazele conceptului in baza caruia se va crea grafica si dezvolta site-ul de prezentare.

Aceasta etapa este demarata imediat dupa analizarea brief-ului primit de la tine sau dupa crearea acestuia. In prezent, in agentia noastra lucreaza copywriteri specializati in diferite domenii de activitate care te vor ajuta sa creezi un mesaj puternic pentru site-ul tau bazat pe headline-uri sugestive fiecarui paragraf.

"

Echipa de la BrasovDesign este foarte profesionista. Marian a contribuit la dezvoltarea site-ului meu. El raspunde mereu la intrebari si este gata sa ma ajute , facand acest proces simplu si rapid. Ei au fost singurii care au reusit sa-mi construiasca site-ul meu de afiliere si sunt foarte recunoscator pentru ca am inceput acest proiect provocator.

Site-ul meu este aproape finalizat si arata bine! De-abia astept astept sa-l vad live! Ii recomand foarte mult celor care cauta un site profesional .

Iulian.

"

Aceasta este o companie atenta la detali, inovatoare si profesionala. Am lucrat cu BrasovDesign pe noul nostru site de prezentare. Odata ce cererea noastra a fost finalizata, am inceput o campanie de marketing digital foarte reusit, care ne-a ajutat semnificativ afacerea.

Compania noastra este extrem de multumita de BD si le recomanda oricarei alte companii care cauta un site de calitate. Va multumim din nou , munca dvs. grea este foarte apreciata!

Gabriela.

Proces alcatuit din 3 etape

Design

Odata ce brieful si planul sunt pregatite, vom incepe sa cercetam si sa cream idei pentru a rezolva problema. Cu mintile noastre ferme la modul creativ, prima noastra oprire este stiloul si hartia (chiar si atunci cand se proiecteaza site-uri!), Ceea ce ne permite sa generam si sa dezvoltam rapid idei.

Developare


Dupa ce am cercetat si am creat idei si am ales cele mai bune dintre cele mai bune, acum digitizam si adaugam finisarea finala a proiectului pregatit pentru prezentare. Folosind cele mai recente produse software si hardware, putem obtine cele mai bune rezultate posibile pentru proiectul dumneavoastra

Livrare

O idee grozava nu este nimic fara o livrare grozava. Noi intotdeauna lucram din greu pentru a va asigura ca proiectul dumneavoastra este livrat la timp si conform bugetului. Fie ca este vorba de predarea unui proiect sau de o plimbare, totusi, acordam timp pentru a ne asigura ca am indeplinit toate obiectivele si obiectivele pe care le-am stabilit in etapa de definire a procesului.

Elemente cheie pentru un site de prezentare

Continut interactiv

Continutul site-ului pe care il vom realiza pentru dumneavoastra va fi redactat de echipa noastra de copywriteri care au experienta necesara pentru a realiza continuturi interactive, mentine sa atraga cat mai multi vizitatori si sa le trezeasca interesul.

Storytelling

Storytelling-ul este una dintre cele mai vechi traditii culturale ale omenirii; de la inceputul limbajului, oamenii au folosit povesti pentru a defini experienta de a fi uman. Traditiile si tehnicile de povestire ca arta orala continua sa fie relevante, poate chiar in mod special relevante, in societatea noastra orientata spre viziune si media.

Design vizual cu impact puternic

Ne ocupam de realizarea identitatii vizuale a companiei dumneavoastra si avem grija ca aceasta sa aiba un impact puternic asupra publicului tinta, astfel incat sa ramana in mintea acestuia pentru mult timp.

De ce sa ne alegi pe noi ?

-Sutem printele prime firme de web design in brasov

-Avem la activ peste 1000 de proiecte finalizate

-Lucram intensiv pe piata din USA si preluam tot ce e mai bun de la ei 

-Avem o echipa alcatuita din 10 persoane calificate 

-Oferim o gama variata de servicii de web design .